Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Raudi Bayisi Olmak İçin

21-06-2021 21:09
Raudi Bayisi Olmak İçin

Dünya'da ve Türkiye'de en çok satılan mobilya ürünü masa ve sandalyedir.

Masa ve Sandalye grubunda satış yapmak diğer mobilyalara kıyasla çok daha kolaydır. Çünkü ürünlerin satışı hızlıdır. Çok büyük depolara ihtiyaç duymazsınız. Teslimat ve montaj kısmı kolaydır.  Raudi gibi kaliteli bir marka ile çalışıyorsanız, satış sonrası hizmetle uğraşmazsınız onun yerine memnun müşterilerin getirdiği, yeni müşterilere satış yaparsanız. 

Raudi, bu grupta bir çok patentli tasarıma sahip, Türkiye'yi yeniliklerle buluşturan ve bu sayede de 60 ülke gibi çok geniş bir coğrafyaya ihracat yapan lider bir firmadır. 

 

Firmamız 2023 yılı itibariyle daha çok il ve ilçeye bayilik vermeye karar vermiştir. Bu kapsamda 81 il hedefine ulaşıncaya kadar bayiliklerimiz verilecektir. 

 

Raudi Mobilya İnegöl fabrikamız ve Batman fabrikamızda üretilen ürünler, bayilerimize en çok avantaj sağlayacak en uygun şekilde bayilerimize ulaştırılmaktadır.

 

Ürünlerimizin hiç bir internet sayfasında belli bir fiyatın altına düşürülmesine izin vermiyoruz ve dolayısıyla bayilerimizi korumuş ve fiyat istikrarını sağlamış oluyoruz.

 

www.raudimobilya.com 'da sadece ihraç fazlası ve seri sonu ürünlerde büyük indirimler yapmaktayız onun dışında ki ürünlerde. Yani satışın büyük çoğunluğunu oluşturan ürünler için sadece tüketici fiyat listesindeki tavsiye edilen seçeneğinden %10 indirim yapmaktayız. 

 

Raudi bayisi olmak çok kolaydır. Sayfamıza üye olduktan sonra sizi bayi olarak onaylamamız için bizimle iletişime geçmeniz gerekiyor. Ardından sisteme bayi olarak onayınız gerçekleştiriliyor. O dakika itibariyle www.raudimobilya.com sayfasında satışta olan tüm ürünlerde bayi fiyatlarını görmeye ve o fiyatlarla alışveriş yapmaya başlayabiliyorsunuz. 

 

Elbette ki tüm siparişleri online olarak vermek zorunda değilsiniz. Müşteri temsilcilerimize telefonla da siparişlerinizi yazdırabilirsiniz veya Pazarlama departmanındaki arkadaşlarımızdan ziyaret talep edebilirsiniz. 

 

Raudi internetten çok düşük fiyatlara satış yaparak bayisini vurmamayı taahhüt eder. Sizde Premium kalitede, satış sonrası başınızı ağrıtmayan, kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile kendini ispatlamış bir firma arıyorsanız aslında Raudi'de sizi arıyordur.  

 

Raudi olarak masa & sandalye grubunda lideriz. Salıncak, Bahçe mobilyası konusunda da kalitemiz ile fark yaratıyor olsak da şuanda talebi karşılamakta yetersiz kaldığımız için 2023 yılı için bu ürünlerde yeni bayilik veremiyoruz. O yüzden 4 mevsim çok güzel satılan Masa & Sandalye grubu ile başlamak çok mantıklı bir seçim olur. 

 
Raudi'nin Dünyanın 60 ülkesine, Türkiye'nin 40 iline yayılmış yüzlerce bayisinden biri olun, Kazanmaya başlayın. Üstelik bayi olmak artık çok daha kolay. Lojistik ağımız daha güçlü, ödeme seçeneklerimiz çok daha fazla. Yani beklemek için sebep yok.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.