Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Çay Setleri Hayatımıza Girdi

09-03-2021 14:04
Çay Setleri Hayatımıza Girdi

Çay Setleri Hayatımıza Girişi

Çay setleri artık hayatımıza girdi. Raudi Mobilya olarak ilk çay setlerini 6-7 yıl önce yapmaya başladığımızda çok ilginç tepkiler alıyorduk. Mağazalarımıza gelen müşteriler, biz bunu çok beğendik ama bunu nerede kullanabiliriz ki diye soruyordular. 

 

Gerçekten o zamanlar kullanım alanı ile bizim de kafamızda soru işaretleri vardı. Ancak şimdi görüyoruz ki o zaman düşündüğümüzden çok daha geniş bir kullanım alanı var ve biz bunu müşterilerimizin uygulamalarından öğrendik. 

 

ÇAY SETLERİNİN KULLANIM ALANLARI ÇEŞİTLENMEYE DEVAM EDİYOR

Çay seti dediğimizde genellikle kastettiğimiz şey, konforlu 2 berjer koltuk ve 1 adet 2 kişilik koltuktan oluşuyor. Ancak son zamanlarda sadece 2 berjerden oluşan Mini Çay setleri de satılmaya başlandı. 

 

1- ÇAY SETLERİNİN BALKONLARDA KULLANIMI 

 Balkonlarımızı zaten seviyorduk ama Covid Pandemisinin bizi günlerce evlere tıkaması balkonların önemini daha da iyi anlamamızı sağladı. Bu dönemde cam balkon sayıları gittikçe arttı. Pandemiden önce günde yarım saat belki en fazla 1 saat geçirdiğimiz balkonlarda 6-7 saat geçirmeye başladık. 

Elbette ki bu kadar zaman plastik koltuklarda veya konforsuz sandalyelerde geçirmek hem sağlıklı değil hem de tahammül edilebilir değildi. 

İşte bu noktada imdada çay setleri yetişti. Çay setleri konfor odaklıdır. Konfor bakımından evinizde en sevdiğiniz koltuk takımını aratmaz. Hatta bazı müşterilerimiz Çay setlerimizin konforunu o kadar sevdiler ki normalde balkonda kullandıkları berjer koltukları salonların ortasına taşıyan babalar oldu. 

 

Çay setleri konfor olarak üst düzeyde olmasına rağmen, dekoratif olarak da çoğu koltuk takımından daha şık görünmelerine rağmen daha küçük olmaları sayesinde kolaylıkla odadan odaya taşınabilmeleri de ayrıca bir tercih sebebidir. 

Koltuk takımlarına göre oldukça uygun fiyatlarıyla ulaşılabilir olan çay setleri hayatımıza yakın zamanda daha da fazla yer tutacak gibi görünüyor. 

 

Aslında çay setlerinin sadece Balkonlarda kullanılacağını yazarak onları küçük bir alana hapsetmek olmaz. Geniş evlerde çay setlerini yatak odasında kullanmak oldukça mantıklı bir çözüm olabilir. Gerçekten bir kesim var ki tüm zamanını yatak odasında geçiriyor ve oradan çıkmak istemiyor. İşte tamda böyle zamanlarda yatak odasındaki 2 berjer koltuk hayat kurtarabiliyor. İster bir şeyler içmek olsun, ister kitap okumak veya TV izlemek için olsun yatak odasında da oturmaya ihtiyacımız var. 

 

Çay setlerini o kadar çok sevdik ki artık yemek masasındaki sandalyeler bize konforsuz geliyor. Çay seti koltuklarını yemek masasında kullanan ailelerin de sayısı gittikçe artıyor. Gerçekten konforlu bir koltukla çerçevelendiğinde yemek masaları aileyi bir araya getiren  yaşam alanlarına dönüşebiliyor. Masada ailecel oturup yemekler yedikten sonra masadan ayrılmak istemezsiniz. Çayı masada içmeyi, meyveyi ve hatta geceyi sonlandıran kahveyi bile masada içmek isteyeceksiniz. Çocuklarınız masada ders çalışmak isteyecek, EBA'ya, Zoom'a masada girmek isteyecek. 

Alışık olduğumuz şeylerden vazgeçmemizi sağlayacak olan ise masamızın etrafında konforlu çay setlerini sığdıracak kadar alanınız olmasına bağlı. 

Buradan annelere net bir mesaj var aslında. Masanızın etrafındaki sandalyeleri şık ve konforlu çay seti ile değiştrirseniz oturma odasına çay, meyve taşımaktan kurtulmanızı sağlayabilir. 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.